Фреш Тест - пудра за крака

  • Марка: Фармадент био

Фреш Тест - пудра за крака 50гр.

 

Продуктът е предназначен за хигиена на стъпалата и поддържането им в добро състояние. Съдържа комбинация от съставки с подсушаващо и противовъзпалително действие. Контролира нормалното изпотяване като попива излишната влага от стъпалата. Предпазва кожата от раздразнение и възпаление. Фреш Тест Пудра за кракасъдържа: Цинков оксид с успокояващо, заздравяващо, противовъзпалително и подсушаващо кожата действие. В козметиката се влага в кремове, лосиони и пудри предназначени за склонна към раздразнение кожа, както и в продукти за бебета.

 Има голяма покривна и попивателна способност спрямо вода и добре прилепва към кожата. Действа изсушаващо, адстрингентно и кератолитично. Притежава фунгицидна активност.

 

Талк – той е най-употребяваният пълнител за пудри. Много добре прилепва върху кожата и осигурява добро покритие, дава възможност пудрата да се хлъзга по кожата и улеснява разстилането й.

Приложение: Нанася се равномерно върху чисти и подсушени ходила и между пръстите 1 до 3 пъти дневно.

За пълна защита на ходилата от гъбички по кожата , разранена кожа и прекомерно изпотяване на стъпалата, комбинирайте различни по вид продукти от серията Фреш Тест.

5,00 лв. 3,70 лв.
Базова цена: 3,70 лв.
Моля, изберете: